sparkweb
Vorige maand augustus 2009 Eerste maand
zon maa din woe don vry zat
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31        

Blogbuddies

Dit zijn de blogbuddie s
van links naar rechts: Jan, Bas, Edwin en Sander

De blogbuddies

...Speedlinks

nr.213 Slecht nieuws (20 aug. '09)

Ik had vorige week al een stukje klaar. Over dat we naar Slagharen waren geweest. En dat dit zo leuk was geweest. En de wedstrijd Omniworld - Volendam die we hadden bezocht  en die zo leuk was.

Maar nog niet over het feit dat ik afgelopen zondag bijna niet meer kon lopen. En dat maandag in het ziekenhuis in Utrecht bleek dat ik een tumor in mijn bovenbeen had (Kahler-haard noemen we dat). 

Dat stukje heb ik dus niet meer geplaatst en is vervangen door deze. Het is dus weer even goed mis! Ben voorzien van rolstoel en krukken en stevige pijnstillers, want zonder gaat niet meer.

Volgende week begint de pret. Beenmergbiopsie, CT-scan, MRI, PET-scan, bestralingen enzovoort.

Morgen meer....

nr.212 Mankepoot (10 aug. '09)

Zo. De eerste werkweek zit er inmiddels op. Ik ben zelfs al aan de tweede begonnen. Vijf dagen van vijf uur en dat is niet tegengevallen. Ik voel me ook goed, maar heb wel last van mijn been. Mijn linkerbovenbeen doet met lopen pijn. Vandaag dus maar naar de huisarts en ja hoor! Ik mocht weer even een fotootje laten maken. Helaas blijkt de kwaliteit daarvan nog wel eens tegen te vallen waardoor een conclusie trekken moeilijk was. Dus mag ik binnenkort de MRI weer eens van binnen bekijken.

nr.211 Limburgs sjoenste (2 aug. '09)

Gulpen vanaf de GulperbergWe zijn er weer. Net terug van vakantie. Had ik vooraf niets over geschreven, want het schijnt dat het inbrekersgilde meeleest en weet dus dat je huis dan onbewaakt is.

Dit jaar bleven we in Nederland, Gulpen in Zuid-Limburg om precies te zijn. We zijn altijd liefhebbbers van dit mooie stukje Nederland geweest en wilden graag nog eens terug.

Onderweg wandelelend: kans op een bui!En het was nog steeds prachtig! We hebben veel gedaan: Maastricht en Valkenburg bezocht, watervallen van Coo gezien, Monschau bekeken en nog veel meer. En gelukkig viel het weer alleszins mee. Het lijk alsof het in Zuid-limburg net even beter is dan in de rest van Nederland.

In Maastricht hadden we trouwens geluk. André Rieu trad die week op het Vrijthof op. De dag dat wij er waren was de generale repetitie. Mag je dus gewoon bijwonen. Wij zaten dus bijna vooraan (gratis) te genieten. Vooral het optreden met de ruim vierhonderd (!) koperblazers was indrukwekkend.

De drie weken zijn omgevlogen. En wat ik normaal niet heb gebeurde nu wel. Ik wilde niet meer terug! Marjan moest deze week alweer aan het werk, ik had gelukkig nog een weekje respijt, maar die is morgen ook alweer voorbij. Ik ga dan wel iets langer werken, 25 uur in de week.

En dan ben je weer thuis en begint het 'normale' leven weer. Dus ook weer naar het ziekenhuis voor controle. Afgelopen woensdag was het weer zover. Bij een andere arts, want de mijne is met vakantie. Naar Mexico (!). Als dat maar goed gaat. Ik heb al mondkapjes gekocht.
Alles was gelukkig in orde. Mijn HB-waarde was zelfs weer 8. Een normale waarde die ik tijdens mijn ziekte nog niet eerder had bereikt. Er is ook weer bloed geprikt om het M-proteïne te meten. Uitslag over twee weken.

Gisteren is de voetbalcompetitie weer begonnen. AZ mocht met een uitwedstrijd tegen Heracles beginnen. Ik wil er niet teveel woorden aan vuilmaken, maar een teleurstelling was het wel. Een wedstrijd verliezen kan gebeuren, maar op deze manier...

Terug naar boven